Javno povabilo na program usposabljanja lokalnih turističnih vodnikov

Na Razvojni agenciji Kozjansko skrbimo za razvoj vodniške službe na šentjurskem območju. S tečaji vzgajamo nove generacije vodnikov, obenem pa obstoječim omogočamo pridobivanje novih kompetenc. 

Udeleženci tečaja se bodo izobraževali o osnovah turističnega vodenja in vlogi turističnega vodnika ter prisluhnili zanimivim predavanjem s področja lokalne zgodovine, kulturne in naravne dediščine, retorike itd.  

Program usposabljanja za lokalne turistične vodnike Občine Šentjur 2024 bo potekal od 17. septembra do 12. oktobra 2024. Namenjen je vsem, ki jih zanima kulturna in naravna dediščina, zgodovina, delo z ljudmi ter si želijo znanje ter zgodbe deliti z domačimi in tujimi turisti. 

Od udeležencev pričakujemo široko razgledanost, komunikativnost, urejenost, prijaznost in sposobnost prilagajanja ter aktivno znanje vsaj enega tujega jezika.

Po končanem izobraževanju, ki bo sestavljen iz teoretičnega (predavanja) in praktičnega dela (vodeni ogledi) bodo udeleženci opravljali teoretični in praktični preizkus znanja. 

Prijave zbiramo izključno preko spletnega obrazca na povezavi.
Rok za prijave: 13. september 2024
Maksimalno število udeležencev: 20
Udeležba na tečaju je brezplačna.

V primeru večjega števila udeležencev bomo k udeležbi prednostno povabili kandidate z aktivnim znanjem več tujih jezikov. 

-----

Dodatne informacije: Barbara Gradič Oset (+386 3 747 13 02)
barbara.gradic.oset@ra-kozjansko.si

 

Prenesi:
Nazaj
SHIFT + A