Vabljeni na predstavitev kataloga »Kotliček informacij«

Vljudno vabljeni na predstavitev kataloga »Kotliček informacij« in spremljevalnih aktivnosti v sklopu projekta »Zvedel sem nekaj novega«.

 

Katalog na enem mestu predstavlja pomembne informacije s področij kmetijske politike, ekologije in inovacij.

Predstavitev bo v ponedeljek, 25. februarja 2013, na sedežu Razvojne agencije Kozjansko. (Ulica skladateljev Ipavcev 17, Šentjur)

 

Program:

10:00 Novinarska konferenca s predstavitvijo projekta

10:30 Strokovno srečanje

 

 Predavala bosta:

  • Vlasta Kramperšek Šuc, vodja projekta Gremo v zidanice na območju LAS Obsotelje in Kozjansko
  • Matjaž Pavlin, direktor Turistične agencije Kompas, Novo mesto

Vlasta Kramperšek Šuc bo predstavila nov butični turistični produkt, t.i. turizem v zidanicah, spregovorila pa bo tudi o tem, kako lahko gorce lastnikom namesto  finančne obremenitve prinašajo zaslužek.

 

Matjaž Pavlin bo predstavil različne možnosti Turizma v zidanicah: vinotoče, sobodajalstvo ter hrame in zidanice kot kulturno dediščino. Predstavil bo tudi pogoje za vključitev v turizem v zidanicah, potrebno dokumentacijo, celostno podobo, kategorizacijo, predvsem pa promocijo, trženje in rezultate, ki so jih v treh letih dosegli na Dolenjskem.

 

Vljudno vabljeni!

 

Projekt izvajata nosilec projekta Marijana Novak. s.p in projektni partner  Zavod Vendi.

 

Za več informacij pokličite 03/579-81-40 ali na 041/767-720.

 

 

                                                                           

Projekt »Zvedel sem nekaj novega« je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, os Leader, pod okriljem Lokalne akcijske skupine »Od Pohorja do Bohorja«. »Za vsebino je odgovorna Mavrica, Intelektualne storitve, Marijana Novak, s.p. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.«

Nazaj
SHIFT + A