RA Kozjansko na Prazniku kozjanskega jabolka

 

Minuli vikend se je s sejmom regionalnih produktov zaključil Praznik kozjanskega jabolka, ki je letos praznoval 10 let. Gre za tradicionalno, osrednjo prireditev v Kozjanskem parku, ki ima značaj etnološke in ekološke prireditve in je letos potekala od 4. do 11. oktobra.
 
Sejem se je odvijal v soboto, 10. Oktobra, od 10. do 19. ure in v nedeljo od 10. do 16. ure. Ves čas sejma je na trgu potekal tudi bogat kulturni program.
Vreme na trgu v Podsredi je bilo ves vikend krasno in na sejmu se je zvrstilo mnogo različnih zanimivih ponudnikov, ki so s pestrim izborom ponudbe razvajali veliko število obiskovalcev.
 
Na sejem regionalnih produktov je bila povabljena tudi RA Kozjansko, ki je predstavila svoje delovanje, poudarek je bil na predstavitvi in promociji turističnih programov in produktov, ki so nastali v sklopu projekta Bioregija ter ostalo pestro ponudbo prodajnega in promocijskega materiala.
 
Obiskovalci so se precej zadrževali ob promocijski stojnici RA Kozjansko, razdelilo se je veliko promocijskega gradiva o turistični ponudbi občine Šentjur ter prodalo precej spominkov.
Nazaj
SHIFT + A