Izobraževanje za turistične vodnike v Šentjurju

V letošnjem letu se intenzivno povezujemo z večjimi turističnimi centri in turističnimi agencijami s ciljem učinkovitejše promocije in prodaje destinacije Šentjur. Zato ocenjujemo, da bomo potrebovali tudi več turističnih vodnikov. Hkrati se ponudba občine Šentjur spreminja, tako kot tudi trendi vodenja in pričakovanja obiskovalcev.

 

Na Razvojni agenciji Kozjansko organiziramo specializirano izobraževanje za lokalne turistične vodnike. Prvo uvodno srečanje s prvim sklopom izobraževanj  bo 27. februarja ob 13.00 v sejni sobi Razvojne agencije Kozjansko, Ulica skladateljev Ipavcev 17, 3230 Šentjur.

 

Predavanja bodo enkrat tedensko, pet šolskih ur in se predvidoma zaključijo sredi aprila 2019. Natančen program,  urnik in potek dela dobite ob uvodnem srečanju.

 

K sodelovanju vabimo vse, ki jih tovrstno delo veseli in jim čas dopušča, da bodo dejansko tudi kasneje v sodelovanju s Turistično informacijskim centrom Šentjur vodili obiskovalce po občini Šentjur.

 

Vse zainteresirane prosimo, da se prijavijo na elektronski naslov tic@turizem-sentjur.com ali telefonsko številko 03 749 25 23, najkasneje do 26. 2. 2019.

Nazaj
SHIFT + A